Kom ook trainen!

Scroll snel naar beneden.

Seizoen 2023


Zand tussen je tenen, lekker zonnetje en muziek op achtergrond. Wie komt met ons mee volleyballen? Een avondje vrij spelen of een training onder begeleiding van onze gediplomeerde trainers? Tijdens gezellige zomeravonden is dit mogelijk bij Spirit Beach!

De trainingen worden gegeven voor jeugd, dames, heren en recreanten gedurende een periode van 10 weken. Trainingen starten na de meivakantie in de week van 8 mei (week 19). Dinsdag 9 mei zijn de eerste trainingen voor de recreanten, de heren en de dames op woensdag 10 mei en de jeugd op donderdag 11 mei.

Trainingen worden gegeven in groepen van 8 tot 16 personen verdeeld over meerdere velden. Daarbij proberen wij spelers zoveel mogelijk in te delen op hun eigen niveau.

De trainers
Beachtrainer Jeugd: Hervé

Beachtrainer Dames: Paul Heiner

Paul is een enthousiaste beachvolleyballer. 16 jaar ervaring in de zaalsport, en sinds een jaar of 4-5 ook fanatiek op de beachvolleybalvelden. Paul heeft een aantal jaar zelf beachtraining gevolgd bij Spirit. Sinds 2 jaar traint hij het hele jaar door in Nijmegen bij de beachfabriek. Hier traint hij in de divisie groep. Paul wil zijn +10 jaar aan trainerservaring in de zaal combineren met de kennis die hij van de beachsport heeft opgedaan om zo gerichte beachvolleybaltraining te geven.

Wat voor soort training mag je verwachten?

Tijdens een training moet er gewerkt worden en inzet worden getoond. Beachvolleybal is 2 v.s. 2, dus er moet gewerkt worden, tijdens wedstrijden maar dus ook tijdens training. Beachvolleybal is een sport die je zelf moet maken, met halve inzet wordt het niets.

Paul is een trainer die vooral heel veel spelsituaties wil oefenen, zeker met beachvolleybal. Geen rondjes, geen statische oefeningen maar alles vanuit spelvorm waar je tijdens wedstrijden wat aan hebt.

Ik hoop op een mooie groep, en zie jullie graag op de woensdag avond.

Beachtrainer Heren: Erik van Gelder

Beachtrainer Recreanten: Kevin

Om je aan te melden voor beachtraining ga je naar de pagina 'Aanmelden'.

Trainingsgroep

Trainingstijden

Trainer

Jeugd

Do - Tijd nog nader te bepalen

Hervé Maas

Dames (midden-hoog)

Wo - Tijd nog nader te bepalen

Paul Heiner

Heren (midden-hoog)

Wo - Tijd nog nader te bepalen

Erik van Gelder

Mix (midden-laag)

Di   - Tijd nog nader te bepalen

Kevin

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen spelers op niveau worden ingedeeld. Bovenstaande trainingstijden zijn dan ook onder voorbehoud. Mocht de uiteindelijk groep of tijd niet haalbaar voor je zijn dan behoud je het recht om je aanmelding te annuleren.


Contactgegevens

Volleybalvereniging Spirit
Rodenborch Hallen
Rietpad 5
Rosmalen

© 2023 Sprit Volleybal Rosmalen. All Rights Reserved.