Kom ook trainen!

Scroll snel naar beneden.

Seizoen 2022


Zand tussen je tenen, lekker zonnetje en muziek op achtergrond. Wie komt met ons mee volleyballen? Een avondje vrij spelen of een training onder begeleiding van onze gediplomeerde trainers? Tijdens gezellige zomeravonden is dit mogelijk bij Spirit Beach!

De trainingen worden gegeven door Ger van Heugten en Erik van Gelder gedurende een periode van 10 weken. Trainingen starten na de meivakantie in de week van 9 mei. Donderdag 12 mei zijn de eerste trainingen voor jeugd en heren en zondag 15 mei zijn de eerste trainingen voor de dames.

Trainingen worden gegeven in groepen van 8 tot 16 personen verdeeld over meerdere velden. Daarbij proberen wij spelers zoveel mogelijk in te delen op hun eigen niveau.

Onze trainingen worden gegeven door twee gemotiveerde trainers:

Ger van Heugten: Eigenaar volleybalschool Volleybal Brabant, Bondscoach van het Nederlands zitvolleybalteam en jarenlange ervaring als speler en trainer.

Erik van Gelder: Ervaren volleybalspeler bij Spirit, beroepsmatig gymleraar en op dit moment in opleiding bij de Nevobo tot gecertificeerd beachvolleybaltrainer.

Trainingsgroep

Trainingstijden

Trainer

Jeugd

Zo  - In overleg met de deelnemers 
Di  - 18:30-20:00*
Do - 18:30-20:00

Ger van Heugten

Dames (midden-hoog)

Zo - In overleg met de deelnemers
Di  - 20:00-21:30*

Ger van Heugten

Heren (midden-hoog)

Do - 20:00-21:30

Ger van Heugten

Mix (midden-laag)

Do - 19:30-21:30

Erik van Gelder

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen spelers op niveau worden ingedeeld. Bovenstaande trainingstijden zijn dan ook onder voorbehoud. Mocht de uiteindelijk groep of tijd niet haalbaar voor je zijn dan behoud je het recht om je aanmelding te annuleren. 

* Trainingen op zondag komen te vervallen voor dames en jeugd, na afloop van de zaaltrainingen. Deze worden verplaatst naar dinsdag.

Contactgegevens

Volleybalvereniging Spirit
Rodenborch Hallen
Rietpad 5
Rosmalen

© 2022 Sprit Volleybal Rosmalen. All Rights Reserved.