beachtoernooi

Spirit Beachvolleybaltoernooi 2018 - 30 juni en 1 juli

Elk jaar organiseert Volleybalvereniging Spirit begin juli een gezellig tweedaags beachvolleybaltoernooi op het Gildeplein in Rosmalen. Deze traditie is inmiddels niet meer weg te denken uit de activiteitenkalender van Spirit; Dit jaar wordt het toernooi al weer voor de 16e keer gehouden.

Het Gildeplein wordt tijdens het toernooi voorzien van een flinke laag zand, waarop 12 beachvolleybalvelden van 14 x 7 meter worden opgezet. Naast de velden is er uiteraard nog voldoende ruimte voor een groot terras waar het na de inspanning van de wedstrijden heerlijk uitpuffen is onder het genot van een drankje van de rijk gevulde bar of een heerlijke snack uit de voortreffelijke keuken.

Op zaterdag wordt er na afloop van de wedstrijden een barbecue georganiseerd, waarvoor deelnemers zich via het inschrijfformulier kunnen opgeven. Ook als je niet hebt ingeschreven voor deze barbecue ben je van harte welkom om nog lekker even te blijven hangen...

Het toernooi

Er wordt gespeeld in poules van minimaal 4 teams en maximaal 6 teams, afhankelijk van aantal aanmeldingen per categorie. Alle wedstrijden duren 2 x 10 minuten.

Het toernooi bestaat uit 2 losse toernooidagen, waarvoor apart kan worden ingeschreven. Als je kiest om met een team van minimaal vier spelers mee te doen (4 tegen 4), kun je er voor kiezen één dag mee te doen óf gezellig twee dagen te volleyballen! Voor beide dagen kan dus worden ingeschreven in de volgende categorieën:

  • Nevobo 1e/2e klasse, dames of heren (4 tegen 4)
  • Nevobo 3e/4e klasse, dames of heren (4 tegen 4)
  • Recreanten beginners, dames, heren of mix* (4 tegen 4)
  • Recreanten gevorderden, dames, heren of mix* (4 tegen 4)

* bij een mixteam staan te allen tijde minimaal 2 dames in het veld.

Locatie

Het beachtoernooi wordt sinds jaar en dag gehouden op het parkeerterrein aan het Gildeplein in het centrum van Rosmalen, naast Keyzer Palace:

Parkeren

Om parkeeroverlast in de nabijgelegen woonwijken te voorkomen, hebben we een aantal parkeerplaatsen aangewezen waar we deelnemers en bezoekers van ons toernooi verzoeken te parkeren:

  • Parkeerterrein aan de Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat, naast De Kentering (ca. 200m van het toernooiterrein)

Met name op zaterdag kunnen de parkeerplaatsen vrij druk zijn, in verband met winkelend publiek; daarom verzoeken we jullie zoveel mogelijk te carpoolen.

Overnachten

Helaas zijn er in Rosmalen zelf weinig mogelijkheden tot overnachten, maar in de nabije omgeving van Rosmalen zijn wel enkele overnachtingsmogelijkheden te vinden (klik op de link om een overzichtskaart te openen):