beachtoernooi

Spirit Beachvolleybaltoernooi 2020 @ Gildeplein is voor dit jaar gecanceld. We zien jullie graag weer in 2021 op het Gildeplein in Rosmalen.

Elk jaar organiseert Volleybalvereniging Spirit eind juni / begin juli een gezellig tweedaags beachvolleybaltoernooi op het Gildeplein in Rosmalen. Deze traditie is inmiddels niet meer weg te denken uit de activiteitenkalender van Spirit. Dit jaar wordt het toernooi al weer voor de 17e keer gehouden.

Het Gildeplein wordt tijdens het toernooi voorzien van een flinke laag zand, waarop 12 beachvolleybalvelden van 14 x 7 meter worden opgezet. Naast de velden is er uiteraard nog voldoende ruimte voor een groot terras waar het na de inspanning van de wedstrijden heerlijk uitpuffen is onder het genot van een drankje van de rijk gevulde bar.

Op zaterdag wordt er na afloop van de wedstrijden een barbecue georganiseerd, waarvoor deelnemers zich via het inschrijfformulier kunnen opgeven. Ook als je niet hebt ingeschreven voor deze barbecue ben je van harte welkom om nog lekker even te blijven hangen...

Het toernooi

Het toernooi bestaat uit 2 losse toernooidagen, waarvoor apart kan worden ingeschreven. Je kunt er dus voor kiezen één dag mee te doen óf gezellig twee dagen te volleyballen! Voor beide dagen kan dus worden ingeschreven in de volgende categorieën:

  • Nevobo 1e/2e klasse, dames of heren (4 tegen 4)
  • Nevobo 3e/4e klasse, dames of heren (4 tegen 4)
  • Recreanten beginners, dames, heren of mix * (4 tegen 4)
  • Recreanten gevorderden, dames, heren of mix * (4 tegen 4)
  • Jeugd Nevobo A/B ** (alleen op zondag - 2 tegen 2)
  • Nieuw in 2019!!! Individuele inschrijving op alle bovengenoemde seniorenniveau's ***

* bij een mixteam staan te allen tijde minimaal 2 dames in het veld.

** bij een jeugdteam wordt 2 tegen 2 gespeeld. Daarbij is het toegestaan om volledige jongens- of meisjesteams in te schrijven, maar ook mixteams mogen meedoen. Deze worden, al naar gelang aanmelding ook ingedeeld bij elkaar in één poule. Jeugd kan alleen inschrijven op zondag 30 juni.

*** Nieuw in 2019! Je kunt je voor elke seniorenklasse individueel inschrijven. Je wordt dan door de organisatie ingedeeld in een team met andere deelnemers die individueel ingeschreven hebben.

Alle wedstrijden worden gespeeld met teams van 4 personen (4x4), en duren 2 x 10 minuten.

Locatie

Het beachtoernooi wordt sinds jaar en dag gehouden op het parkeerterrein aan het Gildeplein in het centrum van Rosmalen, naast Keyzer Palace:

Parkeren

Om parkeeroverlast in de nabijgelegen woonwijken te voorkomen, hebben we een aantal parkeerplaatsen aangewezen waar we deelnemers en bezoekers van ons toernooi verzoeken te parkeren:

  • Parkeerterrein aan de Burgemeester Nieuwenhuijzenstraat, naast De Kentering (ca. 200m van het toernooiterrein)

Met name op zaterdag kunnen de parkeerplaatsen vrij druk zijn, in verband met winkelend publiek; daarom verzoeken we jullie zoveel mogelijk te carpoolen.

Overnachten

Helaas zijn er in Rosmalen zelf weinig mogelijkheden tot overnachten, maar in de nabije omgeving van Rosmalen zijn wel enkele overnachtingsmogelijkheden te vinden (klik op de link om een overzichtskaart te openen):


© 2021 Your Sprit Volleybal Rosmalen. All Rights Reserved.