Update zaalcompetitie vanuit NEVOBO

Beste Spirit-leden,

UPDATE 23 maart:

Op woensdag 18 maart maakte de volleybalbond al bekend alle competities van Topdivisie en lager te beëindigen. Na uitvoerig contact met de Eredivisieverenigingen is nu ook besloten de allerhoogste divisie te stoppen. Ook de finale van het Volleybaldirect Open (NOJK) en de halve finales en finales van de regiobekers worden niet meer gespeeld.

Kijk voor meer informatie op onderstaande link:
https://www.nevobo.nl/nieuwsbericht/2020/03/22/nevobo-stopt-alle-competities-ook-eredivisie

--> Dit betekent dat ook alle reeds geplande CMV-/recreantentoernooien etc. die nu nog in de periode ná 6 april ingepland zijn ook uit het programma gehaald zullen worden.

Met vriendelijke groet,

Michiel van der Eerden & Daphne Schreppers – van Kleef
Coördinator Arbitrage Regionaal NEVOBO

UPDATE 18 maart:

In deze tijd volgt de berichtgeving en de ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. Waar we in het begin dachten dat we na 6 april wel weer konden volleyballen is de realiteit nu anders.

Zojuist heeft de NEVOBO een bericht gestuurd naar alle leden. Dit nieuws zal je wellicht al wel gezien hebben. Voor de volledigheid plaatsen wij het nogmaals.

De NEVOBO heeft ondertussen de conclusie getrokken dat we de zaalcompetities van de Topdivisie en lager niet meer uitspelen.

Vanaf het moment dat er weer gesport kan worden in Nederland, zal de Nevobo trachten toernooien te organiseren om het zaalseizoen op een mooie manier af te sluiten.

Dit betekent in ieder geval wel dat de CMV-toernooien die nu nog in de periode ná 6 april gepland staan vooralsnog blijven staan. Voor die toernooien waar dit in competitieverband was, vervalt het competitie-aspect en worden dit ‘losse’ toernooien.

Concreet zullen de volgende evenementen vervallen:

  • PD wedstrijden op 25 april
  • Alle rayonkampioenschappen in de verschillende CMV speelgebieden
  • CMV regiokampioenschap op 16 mei in Best
  • SMV regiokampioenschap op 16 mei in Best
  • Regiokampioenschap recreanten op 16 mei in Rosmalen.

Kijk voor meer informatie op deze link. (link kan door overbelasting van de website misschien nu niet werken.)

Met sportieve groet en let op elkaar.

Bestuur Spirit


0
0
0
s2smodern
© 2021 Your Sprit Volleybal Rosmalen. All Rights Reserved.