Onderstaand vind je een overzicht van de vacatures voor de verschillende evenementen binnen Spirit die nog ingevuld moeten worden. Heb je interesse in een (of meerdere) van deze vacatures, schroom dan niet om contact op te nemen met Mariëlle Klein Geltink via , of 06 - 159 218 98 voor meer informatie.

 

beachtoernooi Wedstrijdsecretaris Spirit Beachtoernooi (Gildeplein)

Nagenoeg iedereen in de weide omgeving van Rosmalen kent ons jaarlijks terugkerend beachtoernooi. Met ruim 600 deelnemers en 150 teams een van de grootste toernooien van de regio. Dit toernooi draagt substantieel bij aan de inkomsten van onze vereniging. De enthousiaste Beachtoernooi commissie is per direct op zoek naar een wedstrijdsecretaris. De werkzaamheden die deze wedstrijdsecretaris doet zijn het ontvangen en indelen van de online-inschrijvingen. Je controleert of de inschrijfgelden betaald zijn. Je bent aanspreekpunt voor alle teamcaptains en informeert hen richting het toernooi. Je verzorgt de wedstrijdschema’s en -briefjes en tijdens de opbouw maak je het wedstrijdsecretariaat jouw domein. Tijdens het toernooi zelf coördineer je de wedstrijden en ben je co-spreekstal meester.

Spreekstalmeester Spirit Beachtoernooi (Gildeplein)

Hoe belangrijk is het om tijdens het toernooi de juiste wedstrijden om te roepen… heel belangrijk. Als spreekstal meester beheers je alle team namen zoals: Djnepr Dnjepr Propetofks, Team 1 op Veld 1 of Geen bier meer voor Susanne… Je ondersteund de wedstrijdsecretaris met de wedstrijdbriefjes en je bent aanspreekpunt voor de teams. Oh ja… je krijgt ook een paar consumptiebonnen en broodjesbonnen.. iets voor jou?

Communicatie Spirit Beachtoernooi (Gildeplein)

Ook tijdens dit toernooi is het belangrijk dat we goed communiceren naar diverse betrokken zoals dagbladen, online platformen, Facebook etc. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opmaak en inhoud van het programma boek en alle communicatie momenten. Enige kennis van communicatie en design is wel handig. Spreekt jou dit aan?