Vacatures kaderfuncties

Onderstaand vind je een overzicht van de vacatures binnen Spirit die nog ingevuld moeten worden. Heb je interesse in een (of meerdere) van deze vacatures, schroom dan niet om contact op te nemen met onze voorzitter, via voorzitter@spiritvolleybal.nl, voor meer informatie. Je kunt je uiteraard ook altijd bij een van de bestuursleden melden.

Voorzitter

Spirit is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Deze persoon maakt deel uit van het bestuur. Hij of zij is de spreekbuis van het bestuur naar leden en vrijwilligers van de club. Naar buiten toe vertegenwoordigd de voorzitter de organisatie. Namens de leden en de vrijwilligers zorgt hij of zij de contacten met andere verenigingen en de gemeente. Meer info vind je op deze pagina.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Patrick van Rossum

Voorzitter Communicatie

Spirit is op zoek naar een enthousiast bestuurslid die de communicatie met leden en alle betrokkenen bij Spirit in goede banen kan leiden.

Er gebeurt veel binnen Spirit dat we graag snel en accuraat bij de leden willen brengen. Als goede voorzitter communicatie coördineer je deze communicatie samen met andere bestuursleden en commissies. Heb jij de drive in je om voor een goede informatievoorziening te zorgen? Dan ben jij onze voorzitter communicatie!

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Patrick van Rossum

Coördinator Externe communicatie

Spirit structureel een zichtbare plaats geven in de lokale samenleving door naamsbekendheid op te bouwen. Dat is in het kort de inhoud van de nieuwe functie Externe communicatie.

Weet jij Spirit in de lokale media in de spotlight te zetten? Weet jij precies wat potentiële -nieuwe- leden willen en moeten lezen over Spirit en weet je dit goed te organiseren? Dan ben jij onze vrijwillige coördinator Externe communicatie!

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marielle Klein Geltink.

Coördinator sponsoring

Voor de vereniging zijn we opzoek naar iemand die een win-win situatie kan realiseren tussen Spirit en sponsoren.

Zie jij nieuwe kansen op het gebied van sponsoring? Kun je uitleggen waarom Spirit meer sponsoring verdient en heb je voldoende drive om je hiervoor structureel in te zetten. Dan ben jij onze coördinator Sponsoring!

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Maaike Abeln.

Vrijwilligers Spirit @ The Beach

Voor de beachafdeling van Spirit zijn wij opzoek naar meerdere vrijwilligers. Samen gaan zij het beachvolleybal op vaste velden binnen Spirit organiseren.

Is beachvolleybal helemaal jou ding? Steek je graag je houden uit de mouwen om in het voorjaar en de zomer de beachvelden van Spirit vorm te geven? Dan ben jij een van onze vrijwilligers beachafdeling!

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Maaike Abeln.


© 2021 Your Sprit Volleybal Rosmalen. All Rights Reserved.