Vol met energie en adrenaline begonnen we ook deze week luid zingend aan de wedstrijd. Veel service druk en goed passen waren de taken waarop we veel getraind hadden. Dat was deze wedstrijd erg te merken. De services waren strak en er zijn dit seizoen nog nooit zo weinig fouten in de service pass gemaakt. Met de overwinning van de eerste set met 23-25 gingen we positief de tweede in. Proberen deze niet zo spannend te maken, dat was het doel, maar ja wij houden de spanning erin en winnen de tweede set weer met 23-25.

De derde set begon heel sterk met een sterke service van onze spellie. Dit bracht ons naar de 8-0 en zetten ons op een goede voorsprong. Die sterke voorsprong behielden we tot we rond de 15 punten kwamen. Toen zagen we een herhaling van de vorige sets waarbij ze toch weer aardig in de buurt kwamen. Wij lieten ons niet kennen een sleepten toch mooi de set binnen met een overtuigende 20-25. Die set winnen betekende al veel, we hadden al gewonnen. Zonder al te veel zorgen en met nog veel enthousiasme begonnen we aan de laatste set. Alles haalden we eruit om de volle 5 punten te halen (een verdubbeling op de punten die we van de vorige drie wedstrijden hadden). Met weer mooie servicen en slim spel hebben wij ook die laatste set vol trots binnen gehaald. En wat waren we daar toch blij mee.

Na de wedstrijd nog een mooie afsluiter met pepernoten en bitterballen. Zaterdag geen wedstrijd wat betekend dat we nog mooi 4 trainingen hebben om ons op de volgende voor te bereiden. Laatste paar foutjes er uit halen en veel oefenen op aanval en verdediging. 28/10 om 13:00 thuis tegen Nuvo’68.

0
0
0
s2smodern