Na wederom een rustperiode van 2 weken, de 2e op rij met een derde in het verschiet (de volgende wedstrijd is weer over 2 weken), kwam hands-up uit het nagelegen Berlicum op bezoek. Terwijl half Den Bosch in het rood-wit-geel aan het genieten was uhm ..... niet de meest ideale omstandigheden.
Zonder de vaste diagonaal lijn (Evi en Zoe) was het flink improviseren.
Geen wedstrijdritme en de aanpassingen op de diagonaal lijn werkte niet bevordellijk voor ons spel. Hands-up wist hier ideaal van te profiteren.
Terwijl wij aan rood-wit-geel dachten kwamen zij in het "frisse" zwart met een klein geel streepje het veld in. Het werd dan ook een zwart-wit wedstrijd. Veel servicefouten aan beide kanten en een enorm laag tempo zorgde ervoor dat het voor de toeschouwers een lange zit ging worden. Wisselende hoge en lage drukgebieden zorgde ervoor dat de vele netservices van onze dames net aan onze kant weer op de grond viel en die van de tegenstander ook aan onze kant omlaag kwam.
Pas op het einde van de 4e set keerde het geluk en konden wij meer druk zetten op de tegenstander.
Meer is er eigenlijk niet over te zeggen en schrijven.

Nu weer eerst 2 weken trainen en werken aan onze verbeterpunten en hiervandaan wedstrijdritme opdoen om dit jaar succesvol af te gaan sluiten. De afsluiting van dit jaar en het volgende jaar zal plaatsvinden zonder onze "belletje". Een mooie omstandigheid van een vaste baan zorgt ervoor dat zij moet stoppen bij Spirit dames 1.

Over 2 weken mogen wij weer aantreden in het rustieke Hoornaar tussen de Waal en de Lek.

De eerstvolgende thuiswedstrijd is weer op 2 december.

0
0
0
s2smodern