Beste volleyballers!!!

De kerstvakantie komt er weer aan, er zijn dan geen trainingen. En zoals al bekend bij veel recreanten is dat de tijd om een leuk toernooi organiseren. Voorgaande edities werden gehouden op 3 velden en waren steeds een succes. Dit jaar willen we het toernooi uitbreiden en organiseren voor ALLE seniorenteams, zowel recreanten als reguliere teams!!

Het toernooi zal plaatsvinden op Zaterdag 5 Januari in Sporthal de Hazelaar, van 19.00 – 22.30 uur. Na afloop staan er in de kantine oliebollen voor iedereen klaar en kunnen we gezellig borrelen tot in de late uurtjes! We hopen op een grote opkomst. De opkomst bij Spirit-evenementen is de laatste jaren sterk teruggelopen en dat is jammer. Hoeveel mensen ken jij nog buiten je eigen team? We hopen dat we 2019 goed kunnen starten met een gezellig toernooi, een goed voornemen om het verenigingsleven met zijn allen weer wat gezelligheid in te blazen!

En…. Om jullie extra te motiveren om vooral met zoveel mogelijk spelers van je teams mee te komen doen is er een PRIJS voor het team dat zich met de meeste mensen heeft ingeschreven.

Wat kun je verwachten?

In principe spelen we gewoon in teams van 6 spelers. Deze teams worden qua sterkte zoveel mogelijk gelijkwaardig ingedeeld. Ook proberen we zoveel mogelijk ieder team te voorzien van 1 of 2 spelverdelers, passer/lopers en middenaanvallers. Een beetje afhankelijk van jullie reacties zullen we óf alle nivo’s mixen, óf gaan we het toernooi indelen op nivo laag en nivo hoog... Vervolgens zullen alle teams tegen elkaar gaan spelen en gaan strijden om het kampioenschap. Uiteraard zijn er leuke prijzen voor de winnaars!

Hoe kun je je inschrijven?

Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier op deze website, of door het antwoordstrookje onderaan de brief die binnenkort wordt uitgedeeld aan de teams, in te leveren bij Daphne Baars, Maaike Abeln of Roel Intveld.

Na inschrijving rekenen we op je komst! Mocht je onverhoopt toch moeten afzeggen, doe dat dan uiterlijk 24 uur vantevoren, zodat we je team dan misschien nog kunnen aanvullen met een andere speler. Inschrijven kan tot uiterlijk een week van tevoren, 29 december 2018.

0
0
0
s2smodern