Beste Spirit-lid,

Het volleybal heeft zich voor een aantal van jullie verplaatst naar onze beachvelden in de Groote Wielen. Vol enthousiasme gaat menig Spirit-lid daar door. 

We zijn al weer druk bezig met het komende seizoen, de team indelingen zijn zo goed als bekend, de huur voor de zalen liggen al weer even bij de gemeente en we zijn de ALV weer aan het voorbereiden. We denken dat we een leuk programma gaan hebben die dag.

Zet daarom zaterdag 24 augustus in je agenda. Er zullen deze dag diverse oefenwedstrijden gespeeld gaan worden (onder voorbehoud). Je krijgt via de teams het definitieve programma hierover nog te horen. 

Programma zaterdag 24 augustus:

  • +/- 10:00 - 16:30 uur: Oefenwedstrijden jeugd & senioren (onder voorbehoud en indien voldoende animo en organisatie)
  • 17:00 - 17:45 uur: Mogelijkheid tot diner in de Hazelaar (kosten € 10,00 pp)
  • 18:00 - 19:15 uur: Algemene Leden Vergadering (alleen Spirit leden. De ALV documenten worden een week voor aanvang van de ALV ter inzage opengesteld.)
  • 19:30 - 21:00 uur: Keynote spreker Rico Schuijers (ook voor niet leden zoals ouders, trainers en/of coaches)

Via Leo Wiltvank zijn we in contact gekomen met Rico, Rico is sportpsycholoog. Zijn dagelijks werk bestaat uit het trainen en begeleiden van topsporters, individueel of in teamverband. Hij werkt met meerdere nationale teams en individuen in diverse sporten die zich voornamelijk richten op de Olympische Spelen. 

Rico komt graag zijn kennis met ons delen. 
Zijn thema’s zijn: presteren onder druk, stressmanagement, omgaan met veranderingen, inzicht in individuele verschillen, teambuilding, inspireren tot het leveren van topprestaties, en ervaringsverhalen van het werken met topsporters op Olympische Spelen, Wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen. 

Je moet hem écht horen spreken, het geeft je mega veel energie voor het nieuwe seizoen!

Meld je via deze link aan voor het diner, ALV en/of Rico Schuijers.

0
0
0
s2smodern