Update 11 september 2020

Sporthal de Hazelaar:

LET OP: De tribunes in de Hazelaar zijn voor publiek of spelers/teams  vanaf 21 september weer beschikbaar en kan er op de aangewezen plekken plaatsgenomen worden. Tot die tijd zijn de tribunes in de Hazelaar gesloten. 

Hal 1 (rechterzijde); In verband met de corona heeft de gemeente besloten voorlopig de kleedkamers wel ter beschikking te stellen, maar de douches nog niet.

Hal 2 (linkerzijde); In verband met de corona en verbouwing heeft de gemeente moeten besluiten de kleedkamers en douches nog niet beschikbaar te stellen. De verbouwing van de kleedkamers heeft wat vertraging opgelopen. De gemeente werkt hier hard aan. De gemeente heeft door corona ook niet de mogelijkheid om een andere kleedkamer aan te bieden.

Gymzaal;
In verband met de corona heeft de gemeente besloten voorlopig de kleedkamers wel ter beschikking te stellen, maar de douches nog niet.

Sporthal de Schutskamp:
De gemeente heeft ervoor gekozen om de doucheruimtes nog niet te laten gebruiken. Dit betekent dat de kleedkamers wel open zijn, met de 1,5 meter in acht nemend maar dat we de doucheruimtes nog gesloten houden.

Harendonk Reit:
De kleedkamers en douches zijn in deze hal wel open, met de 1,5 meter in acht nemend.

Overlaet:
De kleedkamers en douches zijn in deze hal wel open, met de 1,5 meter in acht nemend.

Sporthal Zuid:
De kleedkamers en douches zijn in deze hal wel open, met de 1,5 meter in acht nemend.

Looproutes in de sporthallen:
De gemeente heeft gezorgd voor eenrichtingsverkeer in de sporthallen, dit wordt m.b.v. pijlen aangegeven. Ook bij de kleedkamers is aangegeven hoeveel personen er in de kleedkamer mogen zijn met de 1,5 meter in acht nemend.

Wanneer dit anders is, zal het beheer ons hierover informeren.

Kom dus omgekleed naar de sportzaal en in de zaal kunnen de buiten- en binnenschoenen gewisseld worden.

Over hoe om te gaan met de richtlijnen tijdens wedstrijden voor onze eigen- en bezoekende teams zal zsm bekend worden gemaakt.

Met sportieve groet en let op elkaar.

Bestuur Spirit

0
0
0
s2smodern