evenementencommissie

Na een half jaar vol kleinere evenementen is het tijd voor het eerste grote evenement van dit seizoen: het Oliebollenfeest! Een groots feest waarin het nieuwe jaar centraal staat, we kort terugblikken op de eerste helft van het seizoen, en weer voldoende energie opdoen voor wederom een half jaar vol spannende wedstrijden en nieuwe evenementen!

Dit jaar vindt er voorafgaand aan het feest geen toernooi plaats, omdat het een reguliere competitie dag is, maar dat mag de pret niet drukken!

Vanaf 13.00u zijn jullie welkom in De Hazelaar om de thuisspelende teams aan te moedigen! Om 13.00u, 15.00u en 17.00u starten er thuiswedstrijden. Om 20.30 uur begint het Oliebollenfeest. Om de start van weer een nieuw en sportief jaar succesvol in te luiden, zal er geproost worden met een glas prosecco en zullen er, zoals de naam al doet vermoeden, voldoende oliebollen aanwezig zijn.

Hoe sneller jullie jezelf inschrijven hoe beter! Wil je weten waarom, of meer feest informatie? Klik dan op onderstaande link om door te gaan naar speciale pagina voor het oliebollenfeest of bezoek onze Facebook-pagina!

Inschrijven voor het oliebollenfeest kan via deze link (klik daar op de knop 'inschrijven')

Mocht je vragen hebben, stel ze via onze Facebook-pagina (Spirit Evenementencommissie) of stuur een mail aan . Je kunt je vraag natuurlijk ook 'in real life' stellen als je ons tegenkomt...

0
0
0
s2smodern