evenementencommissieDe mannen zijn nog bezig om hun verlies te verwerken van het laatste evenement, De vrouwen kunnen vol trots terugkijken op de gewonnen avond. Nadat de eerste ronde afwachtend gespeeld werd en de sfeer nog vrij rustig was, begon de tweede ronde vol adrenaline. Stop 8 personen in 4 t-shirts en de strijd barst los. Deze sfeer hebben zowel de vrouwen als de mannen de rest van de avond volgehouden. Onze eigen Chantal Janzen was even fanatiek in de presentatie als de deelnemers in het spel. In de ronde “Mondelinge vaardigheden” bleken de vrouwen een stuk beter dan de mannen. Waar Bauke al moeite had om een pet op zetten bij de andere deelnemers, bracht Milu zonder problemen lippenstift aan bij Jenske. Ook op de mat waren de vrouwen sneller dan de mannen. Blijkt toch dat de jonge vrouwen een stuk leniger zijn dan onze vaste klant Michel.

Zaterdag 23 april vinden de laatste competitie wedstrijden plaats. Dit gaat natuurlijk gepaard met een gezellige seizoen afsluiting. Deze laatste speeldag kan voor een aantal teams duidelijk worden of ze kampioen zijn of dat ze toch net naast de prijzen grijpen. Graag nodigen wij jullie uit om naar de wedstrijden te komen kijken en de teams naar hun laatste overwinningen te juichen. De laatste wedstrijden beginnen om 17.00.

Om 19.15 wordt er door Marko een grillbuffet verzorgt zodat men niet zelf aan de BBQ hoeft te staan. Als de buiken goed gevuld zijn zullen we aandacht besteden aan de teams die kampioen zijn geworden. Dit zal rond 20.30 plaatsvinden. Als de huldiging heeft plaatsgevonden gaan we het seizoen in stijl afsluiten met een echte 90’s Party!

De kosten voor het grillbuffet bedragen 10 euro per persoon. Hiervoor krijgt men 4 stuks vlees per persoon en kan men salades en stokbrood eten. Voor de kinderen, die natuurlijk van harte welkom zijn, kan er gekozen worden voor een kindermenu. Deze kosten slechts € 4.50. Mensen die vegetarisch zijn kunnen dit aangeven bij hun inschrijving. Hiervoor wordt iets anders geregeld.

De toegang tot de 90’s Party is Kosteloos. Drankjes zijn uiteraard voor eigen rekening.

Let op! Voor het diner is het belangrijk om je te in te schrijven. Zonder inschrijving kun je helaas niet deelnemen aan het buffet. Introducees zijn van harte welkom, zowel bij het buffet als bij het Feest.
Inschrijven kan natuurlijk via het online inschrijfformulier.

Inschrijven kan tot 17 april. We hopen jullie allemaal te zien!

 

0
0
0
s2smodern