In de mailbox van Spirit kregen we een bericht van Peter Karreman. Hij heeft een boek geschreven over zijn belevenissen als bondscoach van de nationale Rwandese zitvolleybalteams. Dit bericht willen we graag met jullie delen:

onbeperkt thumbBeste vrienden van het volleybal,

Passie voor het volleybal zal bij mij wel eens aangeboren kunnen zijn. En passie voor het zitvolleybal (paravolley) heeft mij gegrepen, toen ik daar in 2004 mee in aanraking kwam.

De tijd heeft sindsdien niet stilgestaan. Na jaren bondscoach te zijn geweest van de Nederlandse heren zitvolleybal, heb ik mijn activiteiten verlegd naar het ontwikkelingsland Rwanda (Afrika). Op vrijwillige en onbetaalde basis, train ik de nationale teams van Rwanda voor enkele weken per jaar. Met die geringe inspanning hebben de mannen van Rwanda zich weten te plaatsen voor de Paralympische Spelen in Londen (2012). En afgelopen jaar hebben de dames van Rwanda deelgenomen aan de Paralympische Spelen in RIO. Een verdienstelijke en unieke prestatie.

Het oefenkamp van de Rwandese dames in Nederland (begin juli 2016) is in de media niet onbelicht gebleven. En ook tijdens de Paralympische Spelen kreeg het team de nodige aandacht in kranten en op de Nederlandse televisie.

Het verhaal zet zich nu voort in het boek "Onbeperkt; De wereld aan mijn voeten."

Het boek verhaalt over al mijn ervaringen en anekdotes van de afgelopen jaren. Het gaat vooral over het beste uit jezelf halen in een vrijwel kansloze omgeving. Het gaat meer over ‘overwinnen’ dan over ‘winnen’. Het gaat over teamontwikkeling, een sportorganisatie neerzetten, diplomatiek handelen en management pur sang. Maar vooral over de weg van 13 meiden.

Het boek is te bestellen via de webshop van Stichting GVMedia

Bij voorinschrijving is het boek met een korting van 20% te bestellen. Van de normale prijs van €24,95 voor de aanbiedingsprijs van €19,95. Geef kortingscode GEJJW2392H mee.

Het boek is een aanrader en zal het zeker goed doen als relatie of kerstgeschenk. 

   

0
0
0
s2smodern