Op 13 april hebben we onze jaarlijkse seizoensafsluiting. We hebben een leuk programma geregeld voor onze leden (jong & oud).

Vanaf 13:30 tot ongeveer 17:30 zal de NEVOBO JOIN volleybalbus opgesteld staan. Je kan je uitleven bij de spronghoogtemeter, de smashmeter, de duikmat of het springstadion. Er zal voor de activiteit die middag een deel van het parkeerterrein worden afgezet.

Je kan deze middag zelfs je vriendjes, vriendinnetjes, broertjes en/of zusjes meenemen! Iedereen is welkom om naar jouw skills te komen kijken en zelf ook volleybal te ervaren!

Voor alle kids hebben we ook nog een afsluiting geregeld met frietjes, een snack, een drankje en een ijsje. De kosten daarvan zijn € 5,00 waarvan wij als vereniging 50% voor onze rekening nemen. Dus een hele middag genieten en sporten voor € 2,50 inclusief eten. (Het gebruik van de faciliteiten van de JOIN! Volleybalbus is gratis)

Je kan je hier aanmelden (aanmelden niet meer mogelijk) zodat we weten op hoeveel kinderen we kunnen rekenen. 

Voor de seniorleden hebben we ook een heerlijk warm & koud buffet kunnen regelen in Sportfoyer de Hazelaar. Ook hier draagt de vereniging bij aan de kosten, leden betalen slechts € 7,50.

We zouden het erg leuk vinden wanneer veel leden van deze mooie uitnodiging gebruik gaan maken! Meld je hier aan voor deze afsluitende avond! (aanmelden niet meer mogelijk)

Zet dus 13 april in je agenda!

0
0
0
s2smodern