×

Waarschuwing

Het formulier #21 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

Met de 'Spirit of the Year Award' willen we elk jaar één van de vele vrijwilligers binnen onze vereniging extra in het zonnetje zetten, als dank voor zijn/haar tomeloze inzet om Spirit draaiende te houden. De award is in 2015 in het leven geroepen, en de winnaars verdienen een plekje op de Spirit Wall of Fame, met de bijbehorende eeuwige roem.

Omdat de Spirit of the Year Award een erkenning is vanuit de leden van de vereniging richting de vrijwilligers, worden de winnaars van de award door middel van een stemming door de leden bepaald. Vanaf seizoen 2016/2017 kunnen ook de nominaties voor de vrijwilligers door de leden worden ingediend.

Procedure

  • Vanaf 1 september t/m 31 december kunnen Spirit-leden vrijwilligers die zich inzetten voor de vereniging nomineren voor de Spirit of the Year Award, via het onderstaande nominatieformulier. Bij het nomineren van een vrijwilliger kan een motivatie worden gegeven waarom jij vind dat deze vrijwilliger de Spirit of the Year Award verdiend. Op basis van de nominaties die op 31 december zijn binnengekomen zal de Spirit of the Year-commissie (eventueel) een selectie maken uit de genomineerde vrijwilligers.
  • Vanaf begin januari tot 3 weken voor het eindfeest kunnen alle leden vervolgens hun stem uitbrengen op de genomineerde vrijwilligers, via een stemformulier op deze pagina. Alle leden mogen 1 stem uitbrengen, en de genomineerde die na afloop van de stemmingsperiode de meeste stemmen heeft ontvangen is winnaar van de Spirit of the Year Award. De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens het jaarlijkse eindfeest, en hier zal ook de award uitgereikt worden.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben rondom de Spirit of the Year Award, dan kun je deze stellen aan de commissie via


Spirit Hall of Fame

2015
Michaël Vermeulen
Michaël Vermeulen
Michaël heeft de hele opbouw van de vereniging Spirit meegemaakt. Toen was hij al actief als vrijwilliger. In de commisie van het Beachvolleybal toernooi zorgt hij voor de sponsoring, maar ook in de technische zaken en het bestuur is hij actief. Hij is een gezicht van de vereniging!
2016
Bas Duijs
Bas Duijs
Geliefd door onze jongste leden van de vereniging! Bas was 5 jaar lang coördinator van de mini’s, tot het jaar 2016. Nog steeds actief als trainer en coach voor onze jongste leden. Er gaat geen wedstrijd dag van de mini’s voorbij, zonder hun vertrouwde coach naast het veld.
2017
Roel Intveld
Roel Intveld
Sinds Roel bij Blok ’80 binnenkwam als jeugdlid is hij heel actief geweest binnen de vereniging. Zo heeft hij jarenlang meegeholpen bij het Jeugdkamp. In het bestuur heeft hij ook een aantal jaren geholpen om Spirit tot een goede vereniging te maken. Bij het beachtoernooi was Roel als wedstrijdleiding te vinden. Voor de rest is hij nog in de sporthal te vinden als scheidsrechter. Maar ook als trainer is hij nu nog steeds actief! Er zijn weinig leden die zich zo inzetten voor de vereniging als Roel Intveld. En daarmee heeft hij een plekje verdiend op de Hall of fame van de SotY award als winnaar van 2017!