Declaratieformulier trainers

Seizoen(*)
Selecteer het seizoen

De trainersdeclaraties met betrekking tot het huidige seizoen moeten uiterlijk de eerste week van juli worden ingediend.

Declaraties die te laat worden ingediend worden beschouwd als schenkingen aan de vereniging.

Naam(*)
Vul a.u.b. je naam in.

E-mailadres(*)
Vul een geldig e-mailadres in.

Team(*)
Vul in aan welk(e) team(s) je training hebt gegeven

IBAN-nummer(*)
Vul je bankrekeningnummer in (IBAN)

Als trainer verwachten we dat je nieuwe leden die bij je team meetrainen registreert. Alleen op die manier kunnen we controleren of alle leden die meetrainen ook contributie afdragen. Ook verzoeken we je om nieuwkomers die 3 proeftrainingen hebben meegedaan te laten weten dat ze zich moeten inschrijven bij Spirit als ze de trainingen willen vervolgen.

De actuele teamsamenstellingen staan vermeld op de verschillende teampagina's van de website. Mocht je onvolkomendheden constateren dan verzoeken we je dit bij de secretaris te melden.

Naam nieuwe leden
Invalid Input

Naam langdurig afwezige leden
Invalid Input

Trainingsdata

Totaal aantal te declareren trainingen(*)
Invalid Input

Over welke maanden?(*)

Invalid Input

In het onderstaande opmerkingenveld kun je eventuele opmerkingen kwijt, rondom trainingen. Vul hier bijvoorbeeld ook in welke trainingen je hebt gemist als trainer, en indien van toepassing wie deze training heeft overgenomen, of als je zelf trainingen hebt overgenomen voor dit team.

Opmerkingen
Invalid Input

(*)
Ongeldige invoer

Controleer goed of alle gegevens juist zijn ingevuld, voordat je op de onderstaande verzendknop drukt. De ingevulde gegevens worden verzonden naar de penningmeester van Spirit; een kopie van deze gegevens ontvang je op het e-mailadres wat je in het formulier hebt ingevuld.

© 2021 Your Sprit Volleybal Rosmalen. All Rights Reserved.