beachbanner

Locatie

Sinds 2014 heeft Spirit jaarlijks in de periode mei - september de beschikking over 3 permanente beachvolleybalvelden op het sportterrein van Honk- en softbalvereniging Gryphons op de Groote Wielen in Rosmalen. Op deze velden organiseert de beachcommissie gedurende de zomermaanden verschillende activiteiten, zoals een beachcompetitie en dit seizoen ook beachtrainingen. Op de momenten dat er door de beachcommissie geen activiteiten staan ingepland, kunnen de leden van Spirit de velden reserveren (afhangen) om zelf een potje te beachvolleyballen.

De velden zijn alleen toegankelijk voor leden van Spirit @ The Beach en (tijdens competitieavonden) voor deelnemers aan de beachcompetitie.

Dat we classificatie kleinbest trots mogen zijn op de beachvelden blijkt wel uit het feit dat de Nevobo onze velden heeft bekroond met de hoogste classificatie die er te halen valt: AAA+
De velden op de Groote Wielen behoren dus qua zand, velden en netten tot de absolute top die je in Nederland kunt terugvinden.

Info beachseizoen 2018

Beachtrainingen

Voor seizoen 2018 is het gelukt om zowel beachtrainingen voor jeugd als senioren te regelen. We hebben 2 trainingsavonden waar in 2 blokken de trainingen zullen worden afgewerkt:

Dinsdag

trainer: Ingrid Dirckx

18:30 - 20:00 uur   Jeugd (12-15 jaar)  |  Spirit teams: MB3 / MC1 / MC2 / CMV niveau 6
20:00 - 21:30 uur   Senioren (>17 jaar) - onder voorbehoud van voldoende deelnemers

Donderdag

trainer: Ger van Heugten (Volleybal Brabant)

18:30 - 20:00 uur   Jeugd (14-17 jaar)  |  Spirit teams: MB1 / MB2 / JB / JC
20:00 - 21:30 uur   Senioren (>17 jaar)

De dinsdagtrainingen starten op dinsdag 8 mei en lopen door tot en met dinsdag 10 juli. In verband met hemelvaartsdag starten de donderdagtrainingen een weekje later, op donderdag 17 mei en deze trainingen lopen door tot donderdag 19 juli.
Elk trainingsblok bestaat uit 10 trainingen van 1½ uur.

De inschrijfkosten voor de trainingen bedragen € 45,- voor leden van Spirit en € 50,- voor niet-leden. In deze prijs zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • 10 x 1,5 uur beachtraining onder begeleiding van een gediplomeerd (beach)volleybaltrainer
  • Gratis deelname aan de Spirit @ The Beach beachcompetitie
  • Spirit beachshirt

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de beachtrainingen via het online inschrijfformulier

Beachcompetitie

Naast de beachtrainingen wordt er dit seizoen ook weer een beachcompetitie georganiseerd op onze beachvelden.

Jeugd

De jeugdcompetitie van Spirit Beach is (op dit moment) toegankelijk voor jeugdspelers tot 18 jaar die beachtrainingen volgen bij Spirit @ The Beach (Rosmalen) en Volleybal Brabant (Oss). Deelname aan de competitie is gratis voor deze jeugdspelers.

De competitiewedstrijden vinden plaats op zaterdag, en er kan per toernooi worden ingeschreven. Een toernooidag bestaat uit 2 blokken: aan het eind van de ochtend voor jeugd tot 15 jaar, en aan het begin van de middag voor jeugd tot 18 jaar.

Inschrijven kan tot de vrijdagavond, 20:00 uur voorafgaand aan het toernooi, via het online inschrijfformulier

Senioren

De seniorencompetitie loopt van eind mei t/m half augustus, en bestaat uit losse toernooien waar ieder team zich voor kan inschrijven, zo vaak als ze zelf willen. Per toernooi zijn er punten te verdienen voor de ranking, en aan het einde van de competitie worden de 5 beste resultaten van elk team bij elkaar opgeteld om de ranglijst op te stellen.

Omdat we veel verschillende signalen hebben opgevangen over de meest geschikte dag om de competitie te houden hebben we besloten een test te doen met 'flexibele inschrijvingen'. Dit houdt in dat je tot uiterlijk vrijdag 20:00 uur via het aanmeldingsformulier kunt aangeven op welke dagen je de week daarna zou kunnen spelen. Op basis van de aanmeldingen gaan we kijken voor welke dag(en) we voldoende inschrijvingen hebben, en zaterdagochtend hoor je wanneer er gespeeld gaat worden de komende week. Je kunt dus meerdere dagen als beschikbaar aangeven, maar je wordt dus 1x ingedeeld (tenzij je in het inschrijfformulier bij opmerkingen aangeeft meerdere keren deel te willen nemen).

Inschrijven kan tot de vrijdagavond, 20:00 uur voorafgaand aan competitieweek, via het online inschrijfformulier

Velden reserveren

Als lid van Spirit kun je op tijden waarop geen officiële activiteiten op de beachvelden staan gepland, een veld reserveren om vrij te ballen. De reservering gaat steeds in blokken van 1½ uur. Per dag kun je 1 blok van 1½ uur reserveren. Als er na jou geen reserveringen meer voor het veld staan ingepland, kun je uiteraard gewoon doorspelen.

Voor de reservering van de velden maken we gebruik van een online reserveringssysteem. Klik op onderstaande knop om het reserveringssysteem te openen.

reserveren