beachbanner

 
Welkom op de pagina van Spirit @ The Beach. Op deze pagina kun je informatie vinden over de activiteiten van Spirit @The Beach.

Beachtrainingen

Wanneer er meer bekend is over de beachtrainingen, zullen we dit hier melden.

De kosten voor de trainingen bedragen:

Jeugdtrainingen
Bedragen worden binnenkort bekend gemaakt.

Seniorentrainingen (incl. deelname aan de inloopavond)
Bedragen worden binnenkort bekend gemaakt.

Je kan je binnenkort weer inschrijven voor de beachtraining via het online inschrijfformulier

Inloopavond

Naast de beachtrainingen bestaat er ook een inloopavond waarbij je onderling een potje tegen elkaar kunt spelen.
.

Senioren

Voor deelname aan de inloopavond is een lidmaatschap van Spirit Beach 2021 vereist. Speciaal voor mensen die geen trainingen willen volgen, maar alleen competitie willen spelen hebben we een competitielidmaatschap. Kosten hiervan bedragen € 10,-. Inschrijven voor dit lidmaatschap kan via het online inschrijfformulier.

De inloopavond wordt op maandagavond gespeeld en start begin april tot en met half augustus. Het bestaat uit losse toernooien waar ieder team zich voor kan aanmelden zo vaak als ze zelf willen. Naast aanmelden als team kun je je ook aanmelden op individuele basis. Je wordt dan gekoppeld aan iemand anders die zich ook individueel heeft ingeschreven voor die avond. Bij deze koppeling houden we zoveel mogelijk rekening met het niveau van beide spelers.

 

Velden reserveren


Op tijden waarop geen officiële activiteiten op de beachvelden staan gepland, kun je een veld reserveren om vrij te spelen. De reservering gaat steeds in blokken van 1½ uur. Per dag kun je 1 blok van 1½ uur reserveren. Als er na jou geen reserveringen meer voor het veld staan ingepland, kun je uiteraard gewoon doorspelen.

 

Voor de reservering van de velden maken we gebruik van een online reserveringssysteem. Klik op onderstaande knop om het reserveringssysteem te openen.

© 2021 Your Sprit Volleybal Rosmalen. All Rights Reserved.