beachbanner

Beachtraining Beachcompetitie Velden reserveren Locatie Contact   
 
Welkom op de pagina van Spirit @ The Beach. Op deze pagina kun je informatie vinden over de activiteiten van Spirit @The Beach.
 

Beachvolleybal en Corona

Beste volleyballers, 

Ook de beachcommissie is druk bezig met de berichtgeving omtrent Corona. 

Traingen

Op dit moment lijkt het niet haalbaar om de beachvolleybaltraining op 6 mei te laten starten.  Echter, zolang dat niet zeker is, blijven wij alle voorbereidingen treffen om zodra het kan te starten met beachvolleybal. In overleg met Ger, hebben we besloten de week van 27 april een definitieve keuze te maken. Door de beslissing zo lang mogelijk uit te stellen hopen we toch nog een leuk seizoen te draaien. Blijf je dus ook vooral aanmelden! Wanneer er niet voldoende aanmeldingen zijn, zijn we sowieso genoodzaakt de trainingen af te blazen.

Vrij spelen

Op dit moment is het complex gesloten, en mag er op last van de overheid niet gesport worden. De voorbereidingen om de velden gereed te hebben gaan gewoon door. De afstand van elkaar tijdens vrij spelen is groter dan bij trainingen, en hier dragen de spelers eigen verantwoordelijkheid voor. Wij houden het nieuws nauwlettend in de gaten en zullen de velden vrijgeven zodra dit kan. 

Wij wensen jullie vooral een goede gezondheid en sterkte in deze periode. 

Beachtrainingen

Startend op Woensdag 6 mei zullen er weer beachtrainingen worden verzorgd op onze beachvelden door o.a. Ger van Heugten van Volleybal Brabant.

In totaal worden op 10 avonden trainingen verzorgd, waarmee de laatste training op Dinsdag 14 juli zal plaatsvinden (op Hemelvaartsdag is geen training, maar wordt op 23 juli ingehaald). Bij genoeg animo zal er een tweede training worden georganiseerd op de vrijdag, hiervoor zullen wel extra kosten in rekening worden gebracht. Hieronder zie je het schema.

Heren P = Heren prestatiegericht
Dames P = Dames prestatiegericht
Jeugd P = Jeugd prestatiegericht

  Tijd  veld 1 veld 2 veld 3 veld 4 veld 5 veld 6
Maandag 19:00 - 21:30 Beach comp Beach comp Beach comp Vrij Vrij Vrij
Dinsdag 17:30 - 19:30 Jeugd P Jeugd P Jeugd P  Vrij Vrij Vrij
  19:30 - 21:30 Dames P Dames P Dames P Vrij Vrij Vrij
Woensdag 19:30 - 21:30 Heren P Heren P Heren P Vrij Vrij Vrij
Donderdag 17:30 - 19:30 Jeugd Jeugd Jeugd Vrij Vrij Vrij
  19:30 - 21:30 Volwassenen Volwassenen Volwassenen Vrij Vrij Vrij
Vrijdag 17:30 - 19:30 Jeugd P Jeugd P Jeugd P Vrij Vrij Vrij
  19:30 - 21:30 D+H P D+H P D+H P Vrij Vrij Vrij
Zaterdag   Vrij Vrij Vrij Vrij Vrij Vrij
Zondag   Vrij Vrij Vrij Vrij Vrij Vrij

 De kosten voor de training bedragen:

Jeugd
1 keer trainen - € 75,- = Slechts 7,5 euro per training!
2 keer trainen - € 140,- = Slechts 7 euro per training!

Volwassenen
1 keer trainen - € 95,- = Slechts 9,5 euro per training!
2 keer trainen - € 150,- = Slechts 7,5 euro per training!

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de beachtrainingen via het online inschrijfformulier.

Kan je alleen op vrijdag? Stuur dan een mailtje naar . Mocht er plek over zijn tijdens een 2e training, benaderen we je om deze plek in te vullen. 

LET OP! Per trainingsgroep is er plek voor 16 personen. Vol = Vol. 

Wil je zeker zijn van een plek? Meld je dan zo snel mogelijk aan. De commissie houdt de inschrijvingen bij op basis van inschrijfdatum. Wij zullen ook een reserve lijst bijhouden. 

Beachcompetitie voor Volwassenen

Naast de beachtrainingen wordt er dit seizoen ook weer een beachcompetitie georganiseerd op onze beachvelden.

Voor deelname aan de beachcompetitie is een lidmaatschap van Spirit @ The Beach vereist. Speciaal voor mensen die geen trainingen willen volgen, maar alleen competitie willen spelen of zelf een wedstrijdje willen organiseren hebben we het normale lidmaatschap. Inschrijven voor dit lidmaatschap kan via het online inschrijfformulier.

De beachcompetitie wordt op maandagavond gespeeld en start begin mei tot en met half augustus. Het bestaat uit losse toernooien waar ieder team zich voor kan aanmelden zo vaak als ze zelf willen. Naast aanmelden als team kun je je dit seizoen ook aanmelden voor een competitietoernooi op individuele basis. Je wordt dan gekoppeld aan iemand anders die zich individueel heeft ingeschreven voor die avond. Bij deze koppeling houden we zoveel mogelijk rekening met het niveau van beide spelers.

Bij het aanmelden voor een competitieavond kun je aangeven in welke categorie en niveau je wilt uitkomen :

Categorieën  :  Dames / Heren / Mix

Niveau Vergelijkbaar zaalniveau
Hoog vanaf 1e klasse Nevobo
Laag t/m 2e klasse Nevobo

Per toernooi zijn er punten te verdienen voor de ranking. Aan het einde van de competitie worden de 6 beste resultaten van elk team bij elkaar opgeteld om de ranglijst op te stellen.

Aanmelden kan via onze whatsapp groep. Je krijgt de link in je mail wanneer je jezelf aanmeld voor het lidmaatschap.

 

Velden reserveren

Op tijden waarop geen officiële activiteiten op de beachvelden staan gepland, kun je een veld reserveren om vrij te beachen. De reservering gaat steeds in blokken van 1½ uur. Per dag kun je 1 blok van 1½ uur reserveren. Als er na jou geen reserveringen meer voor het veld staan ingepland, kun je uiteraard gewoon doorspelen.

Om velden te reserveren dien je in te loggen. Zodra je jezelf hebt aangemeld verwerkt de beachcommissie je mail adres, en koppelt deze aan een account om velden te reserveren. Let op, dit kan een dagje duren.

Voor de reservering van de velden maken we gebruik van een online reserveringssysteem. Klik op onderstaande knop om het reserveringssysteem te openen.

reserveren

 

Locatie

Sinds 2014 heeft Spirit jaarlijks in de periode mei - september de beschikking over een permanente beachvolleybalaccomodatien op het sportterrein van Honk- en softbalvereniging Gryphons op de Groote Wielen in Rosmalen. Op deze velden organiseert de beachcommissie gedurende de zomermaanden verschillende activiteiten, zoals een beachcompetitie en beachtrainingen.

Dat we classificatie kleinbest trots mogen zijn op de beachvelden blijkt wel uit het feit dat de Nevobo onze velden heeft bekroond met de hoogste classificatie die er te halen valt: AAA+
De velden op de Groote Wielen behoren dus qua zand, velden en netten tot de absolute top die je in Nederland kunt terugvinden.

Onze accomodatie is begin 2019 door de gemeente 's-Hertogenbosch uitgebreid naar 6 volwaardige velden!

Contact: