Ga mee beachvolleyballen deze zomer...

Word lid

Spirit Beach 2022

Welkom bij Spirit @ The Beach! Spirit Beach heeft de beschikking over 6 prachtige beachvolleybalvelden in Rosmalen. Het zand is heerlijk om op te spelen, we hebben professionele netten en vaak draaien we ook lekkere muziek. Iedereen is welkom om te komen beachvolleyballen. Dit jaar zullen we weer beachtraining aanbieden op verschillende niveaus, inloopavonden organiseren, een King of the Court toernooi en nog meer!

Vrijspelen - Velden reserveren

Om vrij te kunnen spelen heb je een account nodig. Deze kun je makkelijk aanmaken via de pagina 'Aanmelden'.

Er zijn dit jaar twee opties om uit te kiezen. De eerste optie is om per keer een veld te huren, á 20 euro per keer. De twee optie is om een 'unlimited' abonnement te nemen, á 50 euro. Hiermee kun je 'onbeperkt' velden reserveren. Let op, ook je mede spelers moeten lid zijn! 
Beide opties zijn makkelijk met iDeal te betalen.

 De inschrijving gaat steeds in blokken van 1½ uur. Per dag kun je maximaal op 1 blok van 1½ uur inschrijven.

Om je in te schrijven op een veld en je hebt al een account, ga je naar 'Velden reserveren'.

Image

Inloopavond

Vanaf mei zal er op maandagavond vanaf 19:00 uur een inloopavond voor volwassenen worden georganiseerd, waarbij je onderling een potje tegen elkaar kunt spelen. Deze inloopavonden starten begin mei en zijn tot en met half augustus. Je kunt meedoen als team of als individu door een unlimited abonnement af te nemen via het reserveringssysteem.

Beachtrainingen

Spirit Beach verzorgt trainingen voor jeugd, dames, heren en recreanten. Trainingen worden verzorgd gedurende 10 weken. Voor meer informatie over de beachtrainingen klik 'hier'. Om je aan te melden voor beachtraining, klik 'hier'!

Image
Image

Veldhuur

 

Onze velden zijn ook los te huren, wil je meer informatie neem dan contact met ons op.

Tarieven 

Trainen jeugd - 80 euro 
Trainen volwassenen - 100 euro

Losse veldhuur - 20 euro
Abonnement 'unlimited' veldhuur - 50 euro   

King of the Court

Spirit Beach organiseert dit jaar weer een King of the Court toernooi op onze mooie beachvelden! Het toernooi zal plaatsvinden op 23 juli. De jeugd start om 09:00 uur en de volwassenen om 14:00 uur. De kosten bedragen 5 euro per persoon. Hiervoor krijg je een ontzettend leuke en sportieve ochtend/middag! Je kan alleen inschrijven, met z'n tweeën of in sommige categoriën met z'n drieën!

Hoe werkt King of the Court

Het gaat niet om twee teams die tegen elkaar spelen, maar vijf teams (respectievelijk vier en drie) die tegenover elkaar staan in een rotatiesysteem. Er is een Challengers- en een Kings-kant. De Challengers serveren en punten kunnen alleen aan de Kings-kant gescoord worden. Als de Kings de rally winnen, krijgt het team een punt en blijft het aan de Kings-kant staan. Als ze verliezen, moeten ze het veld uit en sluiten ze in de wachtrij aan bij de andere teams. De Challengers gaan naar de Kings-kant en strijden tegen het volgende team. Het team met de minste punten valt af wanneer de buzzer gaat.

Dit alles gebeurt met een tikkende klok, dat voegt een extra spannend element toe aan de King of the Court toernooien.

Ronde 1 en de finales duren maximaal 20 minuten en de tweede ronde duurt 16 minuten. In de finales gaat het om het eerste team dat 15 punten wint of wie de meeste punten heeft na 20 minuten.

Een wedstrijd start met 5 teams, dan terug naar 4 en vervolgens 3.

* 5-teams-wedstrijden duren 20 minuten, team met laagste score valt af.

* 4-teams-wedstrijden duren 16 minuten, team met laagste score valt af.

* 3-teams-wedstrijden gaan om wie er het eerst 15 punten heeft of om wie na 20 minuten de hoogste score heeft.

Klik op de knop 'Inschrijven' om je aan te melden!

Contact & Locatie

Voor meer informatie kun je mailen naar

Adres:
Groote Vlietlaan 61, 5245 PB Rosmalen

Contactgegevens

Volleybalvereniging Spirit
Rodenborch Hallen
Rietpad 5
Rosmalen

© 2023 Sprit Volleybal Rosmalen. All Rights Reserved.