Ga mee beachvolleyballen deze zomer...

Word lid

Spirit Beach

Welkom bij Spirit @ The Beach! Spirit Beach heeft de beschikking over 6 prachtige beachvolleybalvelden in Rosmalen. Het zand is heerlijk om op te spelen, we hebben professionele netten en vaak draaien we ook lekkere muziek. Iedereen is welkom om te komen beachvolleyballen. Er kan nu, naast het vrij spelen, ook ingeschreven worden voor beach training! Check verder op de pagina voor meer info! Binnenkort zal er ook meer bekend worden over het King of the Court toernooi.

Vrijspelen - Velden reserveren

Om vrij te kunnen spelen heb je een account nodig. Deze kun je makkelijk aanmaken via de onderstaande knop 'Aanmelden'.

Dit seizoen maken we gebruik van een nieuw aanmeldingssysteem. Dankzij dit systeem kunnen we meerdere lidmaatschappen aanbieden, waardoor je betaalt naar jouw gebruiksbehoefte. Als lid koop je vooraf speelmomenten (krediet) in die je gemakkelijk via iDeal afrekent. Dat krediet gebruik je elke keer dat je gebruik maakt van vrij spelen of voor de inloopavond.

Bij het aanmelden krijg je krediet om één keer in te schrijven op een veld, als je het leuk vindt kun je extra krediet kopen!

Voorgaande seizoenen kon je nog zelf een heel veld reserveren voor je team. Dit seizoen schrijft iedere persoon per keer zelf in op een veld. Zo kun je tot 8 spelers per veld inschrijven, waarbij iedere speler zelf voorafgaand aan het spelen inlogt om zich in te schrijven op het veld. Als je jezelf inschrijft op een veld maak je gebruik van je krediet. De inschrijving gaat steeds in blokken van 1½ uur. Per dag kun je maximaal op 1 blok van 1½ uur inschrijven.

Om je in te schrijven op een veld, klik hieronder op de knop 'Velden reserveren'.

Image

Inloopavond

Op maandagavond vanaf 19:00 uur is er een inloopavond voor volwassenen, waarbij je onderling een potje tegen elkaar kunt spelen. Deze inloopavonden starten begin mei en zijn tot en met half augustus. Je kunt meedoen als team of als individu door in te schrijven via het reserveringssysteem.

Beachtrainingen

Spirit Beach verzorgt trainingen voor jeugd en volwassenen. Je hebt de mogelijkheid om één of twee keer in de week te trainen. Trainingen worden verzorgd gedurende 10 weken. Om je aan te melden voor beachtraining heb je een account nodig. Je kan je makkelijk aanmelden via de knop 'Aanmelden' hieronder! Als je een account hebt, kun je in 'de winkel' ook beachtraining aanschaffen! Voor meer informatie over de beachtrainingen klik op 'Meer info'.

Image
Image

Veldhuur

 

Onze velden zijn ook los te huren, wil je meer informatie neem dan contact met ons op.

Tarieven 2022

 

1 x veld reserveren € 5,00
15 x veld reserveren € 30,00
Onbeperkt veld reserveren € 50,00
   
Training 1x per week volwassenen € 100,00
Training 2x per week volwassenen € 170,00
Training 1x per week jeugd € 80,00
Training 2x per week jeugd € 150,00

    

King of the Court

Spirit Beach organiseert dit jaar weer een King of the Court toernooi op onze mooie beachvelden! Het toernooi zal plaatsvinden op 23 juli. De jeugd start om 09:00 uur en de volwassenen om 14:00 uur. De kosten bedragen 5 euro per persoon. Hiervoor krijg je een ontzettend leuke en sportieve ochtend/middag! Je kan alleen inschrijven, met z'n tweeën of in sommige categoriën met z'n drieën!

Hoe werkt King of the Court

Het gaat niet om twee teams die tegen elkaar spelen, maar vijf teams (respectievelijk vier en drie) die tegenover elkaar staan in een rotatiesysteem. Er is een Challengers- en een Kings-kant. De Challengers serveren en punten kunnen alleen aan de Kings-kant gescoord worden. Als de Kings de rally winnen, krijgt het team een punt en blijft het aan de Kings-kant staan. Als ze verliezen, moeten ze het veld uit en sluiten ze in de wachtrij aan bij de andere teams. De Challengers gaan naar de Kings-kant en strijden tegen het volgende team. Het team met de minste punten valt af wanneer de buzzer gaat.

Dit alles gebeurt met een tikkende klok, dat voegt een extra spannend element toe aan de King of the Court toernooien.

Ronde 1 en de finales duren maximaal 20 minuten en de tweede ronde duurt 16 minuten. In de finales gaat het om het eerste team dat 15 punten wint of wie de meeste punten heeft na 20 minuten.

Een wedstrijd start met 5 teams, dan terug naar 4 en vervolgens 3.

* 5-teams-wedstrijden duren 20 minuten, team met laagste score valt af.

* 4-teams-wedstrijden duren 16 minuten, team met laagste score valt af.

* 3-teams-wedstrijden gaan om wie er het eerst 15 punten heeft of om wie na 20 minuten de hoogste score heeft.

Klik op de knop 'Inschrijven' om je aan te melden!

Contact & Locatie

Voor meer informatie kun je mailen naar

Adres:
Groote Vlietlaan 61, 5245 PB Rosmalen

Contactgegevens

Volleybalvereniging Spirit
Rodenborch Hallen
Rietpad 5
Rosmalen

© 2022 Sprit Volleybal Rosmalen. All Rights Reserved.