beachbanner

Locatie

Sinds 2014 heeft Spirit jaarlijks in de periode mei - september de beschikking over een permanente beachvolleybalaccomodatien op het sportterrein van Honk- en softbalvereniging Gryphons op de Groote Wielen in Rosmalen. Op deze velden organiseert de beachcommissie gedurende de zomermaanden verschillende activiteiten, zoals een beachcompetitie en dit seizoen ook beachtrainingen. Op de momenten dat er door de beachcommissie geen activiteiten staan ingepland, kunnen de leden van Spirit de velden reserveren (afhangen) om zelf een potje te beachvolleyballen.

De velden zijn alleen toegankelijk voor leden van Spirit Beach en (tijdens competitieavonden) voor deelnemers aan de beachcompetitie.

Dat we classificatie kleinbest trots mogen zijn op de beachvelden blijkt wel uit het feit dat de Nevobo onze velden heeft bekroond met de hoogste classificatie die er te halen valt: AAA+
De velden op de Groote Wielen behoren dus qua zand, velden en netten tot de absolute top die je in Nederland kunt terugvinden.

Onze accomodatie is begin 2019 door de gemeente 's-Hertogenbosch uitgebreid naar 6 volwaardige velden!

Info beachseizoen 2020

Beachtrainingen

Vanaf begin mei zullen er weer beachtrainingen worden verzorgd op onze beachvelden. Startend op donderdag 9 mei zullen elke donderdagavond beachtrainingen worden verzorgd door Ger van Heugten van Volleybal Brabant:

  • 18:30u - 20:00u : jeugdtrainingen
  • 20:00u - 21:30u : seniorentrainingen

In totaal worden op 9 avonden trainingen verzorgd, waarmee de laatste training op donderdag 11 juli zal plaatsvinden (op Hemelvaartsdag is geen training).

De inschrijfkosten voor de trainingen bedragen : 

Jeugdtrainingen
Spiritleden : € 40,-  /  Niet-Spiritleden : € 45,-

Seniorentrainingen (incl. deelname aan de beachcompetitie)
Spiritleden : € 45,-  /  Niet-Spiritleden : € 50,-

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de beachtrainingen via het online inschrijfformulier

Beachcompetitie

online aanmeldingsformulier

Naast de beachtrainingen wordt er dit seizoen ook weer een beachcompetitie georganiseerd op onze beachvelden.

Senioren

Voor deelname aan de beachcompetitie is een lidmaatschap van Spirit Beach 2019 vereist. Speciaal voor mensen die geen trainingen willen volgen, maar alleen competitie willen spelen hebben we een competitielidmaatschap. Kosten hiervan bedragen € 5,- voor Spiritleden en € 10,- voor niet-Spiritleden. Inschrijven voor dit lidmaatschap kan via het online inschrijfformulier.

De beachcompetitie wordt op maandagavond gespeeld, loopt van begin mei t/m half augustus, en bestaat uit losse toernooien waar ieder team zich voor kan aanmelden, zo vaak als ze zelf willen. Naast aanmelden als team kun je je dit seizoen ook aanmelden voor een competitietoernooi op individuele basis. Je wordt dan gekoppeld aan iemand anders die zich individueel heeft ingeschreven voor die avond. Bij deze koppeling houden we zoveel mogelijk rekening met het niveau van beide spelers.

Bij het aanmelden voor een competitieavond kun je aangeven in welke categorie en niveau je wilt uitkomen :

Categorieën  :  Dames / Heren / Mix

Niveau Vergelijkbaar zaalniveau
Hoog vanaf 1e klasse Nevobo
Laag t/m 2e klasse Nevobo

Per toernooi zijn er punten te verdienen voor de ranking, en aan het einde van de competitie worden de 6 beste resultaten van elk team bij elkaar opgeteld om de ranglijst op te stellen.

Aanmelden kan tot de zondagavond, 20:00 uur voorafgaand aan het toernooi, via het online aanmeldingsformulier.

Velden reserveren

Als lid van Spirit kun je op tijden waarop geen officiële activiteiten op de beachvelden staan gepland, een veld reserveren om vrij te ballen. De reservering gaat steeds in blokken van 1½ uur. Per dag kun je 1 blok van 1½ uur reserveren. Als er na jou geen reserveringen meer voor het veld staan ingepland, kun je uiteraard gewoon doorspelen.

Voor de reservering van de velden maken we gebruik van een online reserveringssysteem. Klik op onderstaande knop om het reserveringssysteem te openen.

reserveren