Teamtaken

Wanneer je lid bent van een seniorenteam binnen Spirit wordt er van je verwacht dat je een paar keer per jaar een teamtaak uitvoert, zodat andere teams hun competitiewedstrijden ook kunnen spelen. Deze teamtaak houdt in dat je als scheidsrechter of teller wordt ingedeeld voor een wedstrijd. In onderstaand schema kun je zien wanneer je staat ingeroosterd, en voor welke taak.

Naast de individuele taken heb je gezamenlijk als team ook een keer zaalwacht.

De aanvoerder van het team is verantwoordelijk voor het verloop van de competitiedag waarop zijn/haar team zaalwacht heeft.

Wanneer een team niet in staat is de hele dag aanwezig te zijn op een competitiedag waarop zij ingepland staan voor zaalwacht, moet de aanvoerder van het team vervanging regelen voor deze dag.

Zorg dat je als zaalwacht een half uur van te voren in de zaal bent met de wedstrijdbak en de coolbox (te krijgen achter de bar in de foyer) om de netten op te zetten en alles klaar te zetten voor de eerste ronde zodat de spelende teams zich kunnen richten op het warmlopen.

Mocht het voorkomen dat je een ingedeelde taak niet uit kunt voeren (omdat je bijvoorbeeld die dag niet aanwezig kunt zijn), dan is het je eigen verantwoordelijkheid om een vervanger te regelen. Wanneer je een vervanger hebt geregeld, of een taak hebt  gewisseld met iemand anders, geef dit dan door aan de co√∂rdinator arbitrage via , zodat het schema hierop kan worden aangepast, en het actueel blijft.

Contactgegevens

Volleybalvereniging Spirit
Rodenborch Hallen
Rietpad 5
Rosmalen

© 2023 Sprit Volleybal Rosmalen. All Rights Reserved.